marți, 17 ianuarie 2012

Primim de la manifestantii de la Piata Universitatii

În data de 17 ianuarie 2012, 10:41, lesu ionel  a scris:
        Va rog... daca se poate si doriti.. sa postati aceste informatii, intrucat eu am fost lovit foarte rau de catre jandarmi, doar pentru faptul ca am sesizat ca... "niste" indivizi imbracati in civil au patruns in randurile manifestantilor inarmati cu pietre, petarde, etc.(special pentru a creia DIVERSIUNE ) dar cand au venit sa-l verifice pe unul dintre ei... acestia s-au salutat !...  NO COMMENT ! 
        Dupa care am fost lovit cu brutalitate... si numai interventia celor din jur a facut ca eu... sa nu mai fiu maltrat.
    Pacat. Am facut parte din primul grup revolutionar aparut in premiera mondiala pe un post de televiziune in Decembrie 1989, acum, impreuna cu foarte multi revolutionari.., am declansat aceste proteste... si promitem ca nu ne vom opri... decat atunci cand vom fi impuscati.
                               ,,Dumnezeu..."  va fi alaturi de noi !
    ... si vom obtine indepartarea de la aceasta guvernare a tuturor celor care au gresit in mod intentionat la subminarea economiei de stat (Basescu + Boc) si au participat la umilirea pensionarilor, la umilirea revolutionarilor, la umilirea prietenilor - colegilor - vecinilor nostri care inca mai lucreaza la asa-zisul stat, la umilirea intregului popor roman. 
    Se pare ca acest "organ" jandarmeria romana trebuie desfiintat, intrucat a devenit o forta extrem de agresiva folosita de putere. Nu este o forta de protectie... asa cum tot incearca sa ne minta sefi acestora. Acestia va trebui sa raspunda de diversiunea creiata, de opresiunea.., agresiunea declansata in mod intentionat impotriva manifestantilor.
                                           tel. de contact : 0726.938.011.
de a ceea.. va rog dragii mei, sa transmiteti mai departe tuturor, ca sa se vada ca in ROMANIA.. poporul plange !... datorita acestei guvernari.. si sa iesiti cu toti in strada cat mai repede cu putinta. Acesta este mesajul meu.
                                                                                           Multumesc!
                   LESU IONEL 

14 comentarii:

  1. Tovarase "revolutionar" am citit cu atentie scrisoarea trimisa din prima linie a frontului...Probabil ea a fost scrisa in pauza, in fata unei vodci, la carciuma din colt...Exact ca in '89...Ce vremuri...E adevarat ca limba asta romana e cam complicata pentru un "revolutionar"...Culmea o constituie punerea numelui lui Dumnezeu intre ghilimele...Ai mare grija, sa nu se supere pe matale pentru treaba asta...Astept cu nerabdare urmatoarea epistola...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iar dai mai antoane cu bata in balta?

      Ștergere
    2. antoane, ziceai in alta parte ca noi nu vrem sa muncim...dar tu, cum pana mea ai timp sa scri pe forumuri ?! oricum,sincer, imi este mila de tine - cred ca numai DUMNEZEU te mai poate salva !

      Ștergere
    3. Domnule Anton,orice filolog din aceasta tara va spune dupa acest text ca si tu ai probleme cu exprimarea gramaticala

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  2. Antoane,nu este locul si mai ales ,nu este momentul sa te dai inteligent.Mai bine stai in banca ta de chibit si aplaudac.Daca esti si militar in rezerva,vai de noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar a aparut postacul Anton?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anton ,Anton bagati-as in cur BETON ,nu fi prost ca tara geme......

    RăspundețiȘtergere
  5. Manifestanţii trebuie apreciaţi pentru ceea ce fac şi pentru cererile lor îndreptăţite.
    Comentariile celor care doresc să-şi exprime opinia trebuie să fie corecte, obiective
    şi caracterizate de spirit civic.
    Limbajul folosit de către unii "comentatori" nu-i onorează.
    Cadrele militare în rezervă şi retragere au demnitate şi onoare care le obligă la un comportament demn, dar ferm.

    RăspundețiȘtergere
  6. .....postacul anton , e pedelepra si platit din banii taiati de la salartii , pensii , sanatate , educatie , leprele platesc cretinii ca asta cu betonu sa posteze si sa incerce sa invrajbeasca , sa minimalizeze , chipurile vezi doamne , ba al de isi scie pasul , e betiv sau incult , sau baca cate o poezioara , de aceea sunt platite asemena jigodii !.....anton , avorton !

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnu 'ntonica, vezi ce patesti cand te mananca ? Ai dat-o si tu o tzara cu parerea si ai si luat rapid vreo 6-7 muiutze scurte, asa de control ! Hai, mai baga un text acolo, ca sa-ti mai dam un pic de muioten pipetabil, profundule, telectualule ce esti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anttooaane, antoane, dc nu ai murit cand aveai ochii mici si unghiile moi.
    Zii mai dc te impiedica pe tine partea de sus a corpului, caruia toti oamenii il numersc "CAP", la tine e doar un capac ca sa nu te ploua in gat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai Anton, vezi daca nu esti cu_minte! Trebuia sa intrebi pe mama ta daca este bine ce vrei sa faci. Sau nu daca si ea o gandi ca tine. Numai bine culcate!!!

    RăspundețiȘtergere

Jaful sistematic al economiei nationale romanesti din ultimele doua decenii