miercuri, 18 ianuarie 2012

Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR - solidara cu miscarile de protest ale cetatenilor

Buna seara, 
 
Profund ingrijorata de situatia incendiara din ROMANIA, Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR se declara solidara cu revendicarile dumneavoastra si se delimiteaza ferm de violentele care  paraziteaza demonstatiile pasnice si pe care le considera inscenari organizarte, tolerate sau induse de actuata putere.
In consecinta, USSCFR, considerandu-se parte organica a societatii romanesti, sustine si incurajaza miscarile de protest ale cetatenilor romani ajunsi in pragul disperarii, dar dezaproba orice forma de violenta.
 
Cu drag, cu stima si respect,
 
Presedinte Denisa POPOVICI
undsindcfr@yahoo.com

3 comentarii:

  1. "...sustine si incurajeaza..." dar nu participa.

    RăspundețiȘtergere
  2. BLA, BLA BLA...............

    RăspundețiȘtergere
  3. Este bine ca solidarizam tot mai multi.
    Apreciez si poate se trezesc toate sindicatele.
    Trebuie sa demonstram ca suntem adeptii demonstratiilor pasnice nu numai prin declaratii ci si prin iesiea in strada bine organizati pentru a nu permite intrusilor provocatori de violente sa actioneze.
    Cred ca problema principala a romanilor este reprezentativitatea in Parlament si in conducerea tarii. Cetateanul de la tara din zonele mai indepartate de urban dar si cel din urban nu stie cine il reprezinta si cu cine sa discute pentru exprimarea optiunilor sale politice si a problemelor pe care le are.
    Sistemul democratic este plafonat ineficient de aceia lunecam catre dictatura daca nu cumva o avem intrata pe usa din dos si nici nu ne dam toti seama.
    Poate ar fi bine de modificat legislatia specifica si sa fie create conditiile ca una din camerele parlamentului cum ar fi Camera deputatilor sa fie formata din toti primarii pe care noi ii alegem si oricum avem o comunicare cu ei mai apropiata . Aceasta camera sa fie decizionala si sa aiba trimestrial sau ori de cate ori este nevoie intruniri care sa valideze ce face Senatul si Guvernul.
    Senatul sa fie ales ca si pana acum si care sa propuna din randul lor sau din afara un candidat la presidentie astfel ca dupa ce are voturile din Senat sa fie validat de catre Camera deputatilor (a primarilor). Schimbarea presedintelui sa fie posibila prin votul majoritatii Camerei deputatilor.
    Poate asa o sa fie mai usor de inlaturat un presedinte care nu respecta legea.
    Asa o sa avem fiecare cetatean o garantie ca vom fi reprezentati mai bine si ca vom putea si lua decizii prin intemediul alesilor locali pe care ii putem aborda si trage la raspundere mai usor.
    Ar fi ceva asemanator parca in SUA.
    De ce sa nu imbunatatim regulile democratice asa cum ne convin si sa avem asigurata o reprezentare reala in conducerea tarii ?

    Ce ziceti domnilor ? putem indrazni ?
    Daca da , hai sa progresam ?
    Dumenzeu sa ne ajte si sa ne lumineze calea
    IGP

    RăspundețiȘtergere

Jaful sistematic al economiei nationale romanesti din ultimele doua decenii