vineri, 9 noiembrie 2012

Popor roman, ai grija ce alegi la 9 decembrie 2012! Iata cum s-au ocupat de soarta ta, cei mai multi dintre alesi:


Unde este FLOTA Romaniei ?

 

130 de oameni cercetati, 80 de acuzati, nici un prejudiciu rezultat in urma vanzarii pe nimic a 16 nave. Dosarul Flota intra in galeria marilor fraude economice ale sfarsitului de secol XX. Era perioada in care Romania a iesit din epoca de aur si a intrat in epoca tepelor.
Odata, demult, Romania inventa exploatarea la scara industriala a petrolului, nascocea primul avion cu reactie sau era intre primele trei tari care utilizau laserul in industrie. Ei bine, am fost mai mult decat atat, vorba poetului in viata am avut si a noua flota maritima (comerciala) a lumii. O tempora, o mores!
La ora actuala, din toata flota romaneasca nu mai exista decat un munte de dosare penale care pluteste prin tribunalele patriei.

Prea multe nave

Revolutia din decembrie 1989, sau cum vreti sa-i spuneti, ne-a prins cu 286 de nave in stare de functionare, toate aflate in dotarea flotei maritime comerciale. Ele se aflau in administrarea fostei intreprinderi de stat Navrom Constanta. Asa cum am mai spus, dar ar fi bine s-o repetam de mai multe ori pe parcursul acestui material, in topul mondial al flotelor comerciale Romania ocupa atunci locul 9.
Insa o minte luminata s-a gandit ca o asemenea armada era de neconceput si greu de condus, asa ca, la data de 15 mai 1990, intreprinderea de stat a fost sparta in trei companii: Navrom, Romline si Petromin. Dintre acestea, Petromin a primit 89 de nave de cel mai mare tonaj, devenind segmentul strategic al flotei comerciale. Director general al companiei a fost numit Calin Marinescu, zis Sogunul . Trebuie spus ca, din cele 286 de nave, cel putin 90 se aflau in diferite stadii de degradare, scoaterea lor din uz fiind mai mult decat recomandata. Raman, totusi, mai mult de 190 de nave maritime bune si foarte bune care au disparut fara urma.

Fructul pasiunii




Pentru ca avea vapoare mai multe si mai bune, Petromin a starnit, la vremea ei, dorintele multor afaceristi, din tara si din strainatate. Si, asa cum se intampla cu orice lucru de care trage toata lumea, din compania in cauza s-a ales praful, in doar opt ani. Rand pe rand au disparut toate navele unele vandute pe un dolar, altele sechestrate prin porturile lumii in contul unor datorii neachitate. Sigur, va tot intrebati de ani buni, ca si in alte cazuri, cine sunt vinovatii.
A existat si o ancheta penala, menita a face lumina in toata afacerea. S-a finalizat cu un dosar, celebru, Flota pe numele lui. Personajul principal era Traian Basescu, in calitatea sa de ministru al transporturilor in momentul in care navele au inceput sa intre in Triunghiul Bermudelor. Nu era singurul suspect, ci a facut echipa cu alti 80 de acuzati.

Acuzat de propria putere
"Financiarul" va prezinta dosarul Flota asa cum a iesit el pentru prima oara din malaxorul anchetatorilor. Veti vedea ca multe dintre deciziile luate de oficiali guvernamentali fata de navele romanesti au fost pur si simplu stupide, asta ca sa ne exprimam gingas. Altele pot fi catalogate drept rau intentionate. Ramane ca dumneavoastra sa judecati, pentru ca instanta a decis ca nu exista niciun prejudiciu in toata afacerea.
Retine atentia faptul ca dosarul ce il incrimineaza pe
Traian Basescu de scufundarea flotei romanesti cazul Petromin nu a fost deschis de adversarii politici din PSD, ci de colegi din Partidul Democrat, chiar pe vremea cand Traian Basescu se afla la putere. Instrumentat pentru prima oara in 1999 (procuror general era chiar Mircea Criste, un fost membru PD), dosarul il acuza pe Traian Basescu de faptul ca, in 1991, in calitate de ministru al transporturilor, a semnat celebrul contract de asociere cu firma norvegiana Klaveness careia, practic, i-au fost vandute 16 nave maritime cu un dolar bucata. In urma acestui contract, partea romana s-a ales fara nave, dar si cu datorii de aproximativ 20 de milioane de dolari la o banca din Oslo .

Capetele de acuzare

Acuzatiile au fost constituite pe baza verificarilor facute de Directia Generala a Controlului Financiar de Stat la Compania de Navigatie Maritima Petromin SA Constanta . In dosar sunt consemnate urmatoarele ilegalitati: In toate cazurile, infiintarea companiilor din strainatate (ale Petromin n.r.) nu au avut aprobarea Guvernului Romaniei asa cum prevad dispozitiile Decretului-lege nr. 104 din 30 martie 1990.
Documentele de infiintare si functionare a acestor companii au fost aprobate de Basescu Traian ministrul transporturilor. Navele apartinand Petromin SA Constanta au arborat pavilion liberian tot prin ordin al ministrului transporturilor, incalcandu-se astfel dispozitiile Decretului nr. 443/1972, ramas in vigoare pana la aparitia Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 42 din 29 august 1997, cand a fost abrogat in mod expres de guvernarea CDR. Prejudiciul produs Petromin SA Constanta prin managementul necorespunzator in perioada 1991-1999 este estimat la peste 150 de milioane de dolari .

Falimentul profitabil. Pentru cine?

Petromin a disparut in urma unor decizii menite a o face profitabila. Cel putin asa au sustinut cei implicati in afacere, in frunte cu Traian Basescu. Potrivit documentelor de la Parchet, in baza unei note a Ministerului Transporturilor (fara numar si data), pe 31 martie 1991 s-a stabilit necesitatea obtinerii unui credit de 45 de milioane de dolari pentru retehnologizarea a 15 nave apartinand Petromin. Peste nici doua saptamani, pe 11 aprilie, Traian Basescu, in calitate de ministru al transporturilor, semna la Oslo, impreuna cu reprezentantii Petromin si ai firmei norvegiene Klaveness, o scrisoare de intentie prin care se convenea infiintarea unei companii mixte romano-norvegiene, cu sediul in Liberia, pentru exploatarea a 16 nave romanesti. Conditia era ca partea norvegiana sa asigure obtinerea acelui credit de 45 de milioane de dolari necesar retehnologizarii navelor. 

Ministru si director

Zis si facut. La data de 14 mai 1991 s-a hotarat infiintarea companiei mixte Petroklav, cu sediul in Liberia . Ulterior, s-a renuntat la aceasta locatie, societatea fiind mutata in Bahamas , la data de 26 iulie 1991. Toate aceste demersuri au fost aprobate de ministrul Traian Basescu, fara ca acesta, sustine Parchetul, sa obtina si aprobarea Guvernului Romaniei, asa cum prevedea legislatia. De asemenea, navele din respectivele companii, care apartineau Petromin, au arborat pavilion liberian tot prin ordin al ministrului Basescu, desi dispozitiile in vigoare la acea vreme interziceau acest lucru. Managementul era incredintat prin contract firmei Klavenes . In schimb, norvegienii s-au tinut de cuvant, au obtinut de la Christiania Bank din Oslo doua credite in valoare de 45 si, respectiv, 64 de milioane de dolari, imprumuturi garantate cu navele romanesti. Si pentru ca activitatea era asa de profitabila, pana in 1999, pentru a plati ratele creditului total de 109 milioane de dolari, au fost vandute zece din cele 16 nave cu care Petromin s-a asociat cu partenerul norvegian. Insa ghinion, mai ramasesera de platit 20 de milioane de dolari. Asa ca si celelalte sase nave s-au aflat in situatia de a fi arestate si vandute pentru ipoteca facuta de Christiania Bank. Potrivit datelor din dosarul Flota , compania Petromin nu a incasat niciun dolar din milioanele realizate de firma mixta romano-norvegiana in toata perioada 1991-1999. Iar ca tot circul sa fie complet, s-a descoperit ca in firma mixta constituita cu norvegienii, Traian Basescu a figurat ca director cand era si ministru al transporturilor. 
 

Si totusi, unde sunt vapoarele?




Flota romaneasca, disparuta fara urma in triunghiul tranzitiei.  Lista navelor romanesti rebotezate !

Click pe denumirea navei sau a armatorului pentru a afla mai multe date:

DENUMIRE ACTUALA
FOSTA DENUMIRE
ARMATOR
PAVILION
1
Mizar
Adzerbaijan
1
2
Bai An 5
Teliuc
China
3
Bao Yue Da
Baia de Cris
China
4
Bechet
Nasco
China
5
Chang Ni
Giurgiu
Mingdong Funing Investment
China
6
Chun Jiang
Dragomiresti
Greatsources Shipping
China
7
Cosco Shanghai
China
8
Frank Zhejiang
Zosco Zhejiang
China
9
Friendly Zhejiang
Zosco Zhejiang
China
10
Graceful Zhejiang
Zosco Zhejiang
China
11
Great Zhejiang
Baneasa
Zosco Zhejiang
China
12
Green Zhejiang
Banisor
Zosco Zhejiang
China
13
Hai Xi
Guo Hang Shipping
China
14
He Xin
Sarmizegetusa
Sinotrans Dalian
China
15
Hebei Diligence
Hosco
China
16
Hebei press
Hosco
China
17
HK Deqin 201
Albesti
Shanghai Deqin
China
18
Lan Hai Chuang Xin
Guangdong Lanhai Shipping
China
19
Mei Shan Gang 9
Zhejiang Daisan
China
20
New Vega
Leresti
Dalian All Star Ships
China
21
Xin He Shi Ba
Qingdao Shipping
China
22
Xin Tong Yang
Fujiyan Shipping
China
21
23
Merea
Borsa
Bulcom Ltd
Cipru
24
Petrolina
Columbia Shipmanagement
Cipru
25
Sakalas I
Ciucas
Pennyluck Shipping
Cipru
3
26
Daebo Ace
Nucet
Daebo Shipping CO
Coreea de Sud
27
Goryo 6 Ho
Hyundai Engineering
Coreea de Sud
2
28
East press
press Shipping
Danemarca
29
Lodbrog
Alcatel Submarine Network
Danemarca
2
30
Al Esraa
Turnu Magurele
Federal Arab
Egipt
31
Egy Link
Amara
National Shipping
Egipt
32
Fast Independence
Demline
Egipt
3
33
Silver Moon
ABC maritime
Elvetia
1
34
Aboudi
Osman Shiping LLC
Em. Arabe Unite
35
Al Dhafrah
Adnatco
Em. Arabe Unite
36
Al Ruwais
Adnatco
Em. Arabe Unite
37
Almezaan
Tarcau
Biyat International
Em. Arabe Unite
38
QSM Coaster
Palas
Qawareb Shipmanagement
Em. Arabe Unite
39
Saad III
Sousa
Saad Steel Construction
Em. Arabe Unite
40
Victoria
Marwan Shipping
Em. Arabe Unite
7
41
Hoburgen
Lillgaard
Finlanda
1
42
Pioneer Sea
Interunity Management Corp
Greacia
43
Andromeda
Tristar management
Grecia
44
Avra
Good Faith Shipping
Grecia
45
Blue Ridge
Eastwind Hellas SA
Grecia
46
Eftihia
Tristar Management
Grecia
47
Grand Mirsinidi
Decembrie
Stamford navigation
Grecia
48
Lara
Tassos Shipping
Grecia
49
Natty
Good Faith Shipping
Grecia
50
Ozark
Eastwind Hellas
Grecia
51
Pagane
Bulcom Ltd
Grecia
52
Polar
New Shipping Ltd
Grecia
53
Proton I
Merchant Marine
Grecia
54
Saint Mary
Nortech Shipping
Grecia
55
Sea Coral
Overseas marine
Grecia
56
Smart I
Good faith Shipping
Grecia
57
Star B
Baru Kaha
Grecia
58
Star Hero
New Shipping Ltd
Grecia
59
Vigour
Polembros Shipping
Grecia
60
Vinashin Metal
Turceni
Tramp MTME
Grecia
19
61
Nadia
Alba
Blue Sparrow Shipping
Insulele Marshall
1
62
Ianuk
Martinoli Consulting
Italia
1
63
Angora
Vilcea
Consolidated Bulk
Liban
64
Hummer
Gorgova
Consolidated Bulk
Liban
2
65
Save
Saveni
Mur International
Libia
1
66
Amber Vita
Alpha Shipping
Lituania
1
67
Tuah Sari
Costesti
Tuah Tankers
Malaezia
1
68
Aiud
C. Shell Navigation
Panama
69
Celmera 1
Celmera Nav Inc
Panama
70
Princess K
Brad
Princess K navigation
Panama
3
71
Albatros
A.N. Mircea Cel Batran
72
Aris
Satu Mare
Cosena
ROMANIA
73
Claudia C
Tecuci
Mihei Shipping
Romania
74
Eforie
Sn CFR,
ROMANIA
75
Fate
Tulcea
Mihei Shipping
Romania
76
Golden Aries
Nicoresti
Romanian Maritime
Romania
77
Gramosti
Paltinis
Sammarina Shipping
Romania
78
Histria Crown
Biruinta
Histria Shipmanagement
Romania
79
Histria Diamond
Histria Shipmanagement
Romania
80
Histria Onyx
Turnu Severin
Histria Shipmanagement
Romania
81
Histria Topaz
Bucsani
Histria Shipmanagement
Romania
82
Mangalia
Sn CFR,
ROMANIA
83
Mare Nigrum
Gecomar,
ROMANIA
84
Maria C
Romanian maritime
Romania
85
Paico
Sammarina Shipping
Romania
86
Sancris
Busteni
Romanian maritime
Romania
87
Sanhope
Horezu
Romanian Maritime
Romania
88
Seaqueen
Mihei Shipping
Romania
89
Stella M
Romanian Maritime
Romania
90
Susie
Husi
Cosena
ROMANIA
20
91
Dylan
Baikal Shipping
Rusia
92
Igor Belianski
Nova Shipping
Rusia
93
Volgograd City
Zlatna
Volgotanker
Rusia
3
94
Baltic Ace
Samta Shipmanagement
Singapore
95
Hulder
Thome Shipmanagement
Singapore
96
Nautica Muar
Epic Ship Management
Singapore
3
97
Haj Moneir
Medias
Unimarine management
Siria
98
Maximos
Tabalo R.A.
Siria
99
Mohamad H
Phoenicia maritime
Siria
100
Hajer
SIFN
Siria
101
Iman T
Tusnad
Tartous Shipping
Siria
102
Marwan H
Phoenicia maritime
Siria
103
Omar al Farouk
Otico
Siria
104
Ranim B
Rasha Shipping
Siria
105
Venus
Hirsova
Zahra Maritime
Siria
9
106
Elena B
Boluda Grupo
Spania
1
107
Golina
Polymok Shipping
St. Vincent
1
108
Hansaland
DOL navigator
Suedia
1
109
Ali Bey
Deniz Feneri
Turcia
110
Aras
Bora Denizcilik
Turcia
111
Behice
Furtrans Denizcilik
Turcia
112
Cem Pioneer
Sea Pioneer Denizcilik
Turcia
113
Ceren Urkmez
Furtrans Denizcilik
Turcia
114
Clipper
Cihan Denizcilik
Turcia
115
Deren Pioneer
Sea Pioneer Denizcilik
Turcia
116
Ergul
Histria
Ermar Denizcilik
Turcia
117
Imbat
Bora Denizcilik
Turcia
118
K. Nicolas
Frunzanesti
Sea Pioneer Denizcilik
Turcia
119
Kiana
Sea Pioneer Denizcilik
Turcia
120
Mistral
Bora Denizcilik
Turcia
121
Nazmi C
Canbaz Denizcilik
Turcia
122
Oasis West
Gulnak denizcilik
Turcia
123
Orhan Ayanoglu
Asli Deniz
Turcia
124
Royal
Bora Denizcilik
Turcia
125
Turgut Usta
Tohani
Yagmur Deniz
Turcia
126
Yasar kaptan II
Azuga
Arzu Denizcilik
Turcia
127
Yasar Kaptan III
Sadova
Arzu Denizcilik
Turcia
19
128
Daniela
Pic Shipping LTD
Ucraina
129
Newfane
Reghin
Diamant Co
Ucraina
130
Nika
Pic Shipping
Ucraina
131
Svyataya Aleksandra
Tirgu Frumos
Fedcom Shipping
Ucraina
132
Toulon
Vernon Shipping
Ucraina
133
Vikki
Pic Shipping
Ucraina
6
134
Cervine
DART Line
UK
135
Cyclopus
IMMS London
UK
136
Halima K
IMMS London
UK
137
Lady Bana
IMMS London
UK
138
Moon Light
IMMS London
UK
139
Phocine
Dart Line
UK
140
Shingal
IMMS London
UK
7
141
Amadeo
Ravenscroft Ship management
USA
142
Kimberly



Cititi aici si biografia lui Traian Basescu si va recomandam sa vizionati si filmul de mai jos.

37 de comentarii:

  1. Asadar, cu cine sa votam ! CINE este politicianul si care este partidul care sa nu fi fost, cumva, partas sau complice la DEZASTRUL DIN ANII DE DUPA LOVILUTIE ? Serbia, dupa o dezmembrare salbatica si un razboi criminal, sta mai bine in picioare ca noi ! CU CINE SA VOTAM ? Astia sint FIARE nu oameni !
    Asadar, CU CINE ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imbecililor votati cu cei care nu au mai fost niciodata la conducerea tarii. Ce este asa de greu de priceput cretinilor?

      Stiti cate partide politice exista in Romania in prezent ? Peste 40 de partide politice.Aveti de unde alege pe cei care nu au mai condus tara.

      Ștergere
    2. nu este de ajuns cati au furat? trebuie sa vina altii sa se faca si ei cu .... mare?

      Ștergere
    3. Imbecililor votati cu cei care nu au mai fost niciodata la conducerea tarii. Ce este asa de greu de priceput cretinilor?

      Stiti cate partide politice exista in Romania in prezent ? Peste 40 de partide politice.Aveti de unde alege pe cei care nu ai mai condus tara idiotilor.

      Faptul ca nu apar la televizor si alte partide politice pentru ca nu au bani asta nu inseamna ca nu exsita si alte zeci de partide politice care nu au bani ca sa-si infiinteze propriile televiziuni si sa va faca pe voi imbecililor sa intelegeti ca trebuie sa votati cu altii si nu cu aceeasi pe care mister Dogaru vi-i baga pe creierasele alea ale voastre obosite de uitat prea mult la televiziunile de stiri romanesti de ati ajuns sa nu mai stiti cum se gandeste.

      Uitati alegeti partide, ca aveti de unde alege imbecililor:
      http://www.becparlamentare2012.ro/comunicate%20BEC.html

      Ștergere
    4. Are dreptate dobitocilor .Acum in decembrie il alegegeti pe Basescu ??????A-TI UITAT CAND PSD-UL IN FRUNTE CU TATUCA A CONDUS TARA ????

      Ștergere
    5. Asa este am dreptate DOBITOCILOR.

      IMBECILILOR, … votati cu cei, care nu au mai fost niciodata la conducerea tarii. Ce este asa de greu de priceput,… CRETINILOR ?

      Stiti cate partide politice exista in Romania in prezent ? Peste 40 de partide politice. Aveti de unde alege pe cei care nu au mai condus tara … IDIOTILOR.

      Faptul ca nu apar la televizor si alte partide politice pentru ca nu au bani asta nu inseamna ca nu exista si alte zeci de partide politice care nu au bani ca sa-si infiinteze propriile televiziuni si sa va faca pe voi IMBECILILOR si DOBITOCILOR sa intelegeti, ca trebuie sa votati cu altii, care nu au mai condus tara si nu cu aceeasi pe care mister Dogaru vi-i baga pe creierasele alea ale voastre obosite de uitat prea mult la televiziunile de stiri romanesti, de ati ajuns sa nu mai stiti, cum se gandeste.

      Uitati alegeti partide, ca aveti de unde alege IMBECILILOR – CRETINILOR – IDIOTILOR – DOBITOCILOR:
      http://www.becparlamentare2012.ro/comunicate%20BEC.html

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE .

      Ștergere
    6. Asta-i mod de adresare:"DOBITOCILOR" "IMBECILILOR"?!? Sunt de acord ca exista oameni informati, mai putin informati, neinformati, dar si DEZINFORMATI.... Sa-ti faci conationalii dobitoci si imbecili ca au fost mai tot timpul manipulati prin dezinformare (minciuni) sau pur si simplu neinformati..... Vina o poarta si serviciile care ar trebui sa se ocupe cu "taxarea" acestor infractori care au facut averi enorme din minciuni, fiindca exista astfel de angajati platiti de noi si, ori nu-si respecta fisa postului ori nu sunt lasati sa-si faca datoria... De-asta ne-au incalecat oportunistii infractori, dar si serviciile altora mai nationalisti ca noi transformandu-ne in COLONIE. E o diferenta destul de mare, nu crezi?!?

      Ștergere
    7. Etichetele se refera la prezent noiembrie 2012 - decembrie 2012 si nu la trecut.

      De acord ca in ultimii 23 de ani oamenii au fost manipulati, dezinformati, neinformati si au votat oportunistii infractori.

      Dar dupa 23 de ani nu se mai poate vorbi de manipulare, dezinformare si neinformare ci de ... scuza-ma frate ... IMBECILITATE, CRETINATATE, IDIOTENIE, DOBITOCIE ca sa votezi cu aceeasi care au adus tara la sapa de lemn.

      Lupii (= politicienii) si-au vopsit parul (= usl, ard, ppdd), iar ciobanii (= alegatorii)cunosc faptul ca sunt tot lupii care in trecut le-au mancat oile (= veniturile bugetare si activele tarii deasupra solului si subsolului, mai nou si in Marea Neagra) si in prezent si-au vopsit parul, si-au schimbat hainele si au pornit din nou asaltul asupra stanii (= Romaniei). Iar ciobanii (= alegatorii) naivi ce fac ?? In loc sa puna mana pe "par" (= stampila si votul)se apleaca sa culeaga de jos starpiturile de carne mucegaita aruncata de la lupi tot de la propriile oi furate de la dansii de catre lupi. Si culmea, ciobanii-i cred pe lupi ca nu le vor mai manca oile daca acestia le vor da drumul sa intre in stana de oi.

      Cum se cheama asta ??? Nu imbecilitate, cretinatate,idiotenie, prostie, etc, etc din partea ciobanilor. Stana de oi de mult nu mai are caini de paza (= serviciile secrete care sa aiba randament si efect in inlaturarea tuturor infractiunile ambalate frumos in explicatia motivatiei razboiului politic dintre politicieni, atunci cand iese la iveala vreo golaneala).

      Cainii de paza (= serviciile secrete) ca si celelalte institutii de control ale statului au fost sub talpa lupilor(= politicienilor vopsiti in alianta da,conventia democratica,usl, ard, ppdd si cine mai stie cu ce culoare isi vor mai vopsi lupii parul ca sa pacaleasca ciobanii naivi).

      Asa ca nu mai sta in picioare acum in noiembrie 2012 scuza cu dezinformarea, manipularea, neinformarea, etc, etc. Exista o singura explicatie :
      a)cei care voteaza sunt hoti si nu vor sa fie condusi de oameni corecti, ptr ca atunci toate golanelile lor ar disparea;
      b)ori sunt NAIVI si merita ca lupii sa le manance in continuare oile.

      Numai ca mai sunt si ciobani care nu sunt naivi si au inceput sa-si dea seama ce se intampla.Problema este ca ciobanii care nu sunt naivi sunt mai putini decat cei naivi. Naivii sunt mai multi si voteaza si hotarasc si soarta celor care nu sunt naivi.Asta este drama democratiei care nu va mai dura mult in lume aceasta cacealma a iluziei democratiei.

      Problema este : CINE HOTARASTE CARE SUNT NAIVII SI CARE NU SUNT NAIVII ?? Doar realitatile.Dar ptr asta trebuie sa poti primi adevarul drept in fata chiar daca doare.

      Care sunt realitatile din Romania ?? Traiti bine cat a condus psd, pdl, pnl, udmr, pntcd si mai nou ppdd care are lupi de la celelalte haite ( = partide) de lupi ?? Daca da votati-i in continuare. Daca nu, atunci
      nu-i mai votati.Incercati cu altii. Este simplu, vezi ?? Poate sa inteleaga si un copil de scoala generala. Dar daca un adult nu intelege atunci cum poate fi el catalogat altfel decat ... intuiti ce inseamna punctele.

      Despre ideea cu COLONIA nu vreau sa comentez decat ca in tot universul exista legea cauzei/cauzelor si efectului/efectelor.

      In Romania ultimilor 23 de ani:
      1)Cauza/cauzele = votarea infractorilor
      2)Efectul/efectele = transformarea Romaniei in COLONIE pas cu pas.

      Procesul de colonizare inca nu s-a terminat.Incepem sa culegem ce am semanat dupa 1989. Din 1989 pana in prezent am cules ce s-a semanat inainte de 1989.

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE

      JOS CENZURA

      PS. Oare de ce Romanii accepta ca imnul national sa fie "Destepta-te Romane". Ptr mine acest slogan este o jignire. Cum adica sa ma destept. Ce inseamna asta ca acum dorm, adica sunt prost, imbecil, cretin, dobitoc, idiot, etc ??? Vezi pana si propriul imn ne sugestioneaza negativ cu sloganul DESTEAPTA-TE ROMANE.

      Ștergere
  2. TOTI SUNT NISTE HOTI ,INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA. UNDE SUNT CELE 2 ORDONANTE DE URGENTA PENTRU REFACEREA CUANTUMULUI PENSIILOR MILITARILOR REZERVISTI JEFUITI DE BANDITII NEAMULUI ?

    RăspundețiȘtergere
  3. DESFIINTAREA SI TAIEREA PENSIILOR FOSTILOR MILITARI DE CARIERA(deoarece pensiile militare de serviciu sunt in vigoare pentru bravii magistratii militari-Ce parere aveti la ei se poate si la noi Nu??? A aparut in MONITORUL OFICIAL nr. 64 din 26 ianuarie 2012 , LEGEA nr. 303 din 28 iunie 2004 (**republicata**)(*actualizata*)privind statutul judecatorilor si procurorilor (actualizata pana la data de 26 ianuarie 2012*) Si acum, atentie ce apare la ART. 82*)alin.7 (7) Judecãtorii şi procurorii pot opta între pensia de serviciu şi pensia din sistemul public. JUDECATORII SI PROCURORII MILITARI POT OPTA INTRE PENSIA DE SERVICIU SI PENSIA MILITARA DE SERVICIU !!!!!….Intrebare: MAI EXISTA PENSIE MILITARA DE SERVICIU , DEOARECE PENTRU MILITARII DE CARIERA A FOST DESFIINTATA , SAU EI ATATA MERITA????Si la ART. 85*)alin.2(2) Pensiile de serviciu ale judecãtorilor şi procurorilor, precum şi pensiile de urmaş prevãzute la art. 84 se actualizeazã ori de câte ori se majoreazã indemnizaţia brutã lunarã a unui judecãtor şi procuror în activitate, în condiţii identice de funcţie, vechime şi grad al instanţei sau parchetului, cu luarea în considerare, în procent, a sporurilor intrate în baza de calcul la acordarea pensiei de serviciu, precum şi a sporului de vechime. Dacã în urma actualizãrii rezultã o pensie de serviciu mai micã, judecãtorul sau procurorul îşi poate pãstra pensia aflatã în platã.Deci la ei se poate ??!!!!!!!!!!!!!!!CE PARERE AVETI DE ACESTE PREVEDERI ?)
    NU SE VOR MAI REINFIINTA NICIODATA , DEOARECE EXPERIMENTUL OCULTEI IN ROMANIA A REUSIT PE DEPLIN, PRIN MEMORANDUMUL SEMNAT INTRE TOVARASUL TRAIAN BASESCU SI FMI.S-A INCERCAT ANULAREA PENSIILOR MILITARE IN 1998 IN CANADA SI NU S-A REUSIT, S-A INCERCAT IN 2008 IN LETONIA SI NU S-A REUSIT IAR IN 2010 , GUVERNAREA BASESCU, IMPOTRIVA TUTUROR NORMELOR CONSTITUTIONALE A REUSIT PE DEPLIN. JUSTITIEI ROMANE I S-A DAT ORDIN SI A FOST PLATITA GRAS SA NU DEA NICI O DECIZIE FAVORABILA IAR LA CEDO ESTE ACELAS ORDIN AL OCULTEI. EXACT CA SI LA REFERENDUMUL DIN 29 IULIE , NOI ROMANII SUNTEM DUSI CU ZAHARELUL SI ATAT.UITATI-VA LA O MOSTRA DE PROSTEALA ELECTORALA :
    Vizita celor de la FMI, CE şi BM este o vizită doar de constatare a stadiului actual, nu se negociază nimic în această săptămână(DECI PROBLEMA PENSIILOR FOSTILOR MILITARI-DESFIINTATE SI TAIATE , RAMINE DOAR O GOGORITA ELECTORALA), a explicat miercuri, la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta, precizând că “cel mai probabil decembrie sau ianuarie vom avea o vizită de negocieri a FMI. IN ACEASTA HORA A FOST ANGRENAT SI SCMD , CARE NE TRANSMITE CA IMEDIAT SE VA EMITE ORDONANTA CARE A FOST AVIZAT SI UITE-O NU-I. DESPRE PROTOCOLUL INCHEIAT INTRE USL SI SCMD , NU SE MAI FACE REFERIRE DEOARECE NU S-A RESPECTAT DE USL ASA CUM USL A ANULAT DIN PROPRIE INITIATIVA IN 13 IUNIE 2012 , P.L. CARE PREVEDEA REVENIREA CUANTUMULUI LA CEI CU PENSIILE TAIATE LA NIVELUL DEC. 2010, SI CARE FUSESE APROBAT IN SENAT SI ANULAT IN CAMERA DEPUTATILOR . CONCLUZII????? NIMIC NU SE MAI SCHIMBA DECAT LA SFANTU ASTEAPTA !!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. HOTI ,HOTI , HOTI ,HOTI .ETC. S.A.M.D......................

    RăspundețiȘtergere
  5. VIN AI NOSTRII,PLEACA AI VOSTRII,NOI RAMANEM TOT CA PROSTII;SE ADEVERESTE ZICALA...........

    RăspundețiȘtergere
  6. Toti promit in campanie... Pe urma, cand se vad la ciolan, uita sau dau vina pe criza economica, FMI, greaua mostenire etc. De peste 6 luni USL-ul ne duce cu vorba in privinta restituirii pensiilor taiate abuziv si ilegal de cuplul letal basescu-boc. Ba ca nu au bani la buget, ba ca nu vrea FMI-ul...
    Cine se opune? Acelasi reevaluat oprea? Cel care tradeaza pe oricine numai sa fie la ciolan? Ce-i trebuia USL-ului asocierea cu acest general de paie? Cu tradatorul intereselor castei careia odinioara i-a apartinut?

    RăspundețiȘtergere
  7. Popor roman, ai grija ce alegi la 9 decembrie 2012!
    NU VOTATI USL!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU VOTATI usl (psd,pnl,pc),pdl si pe toti ceilalti care au mai "condus" = furat tara in ultimii 23 de ani.

      Votati-i pe altii care nu au mai condus.

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.

      JOS CENZURA.JOS CENZURA.JOS CENZURA.JOS CENZURA.JOS CENZURA.

      Ștergere
  8. Imbecililor votati cu cei care nu au mai fost niciodata la conducerea tarii. Ce este asa greu de priceput cretinilor.Capichi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma,dar tu esti imbecil si nu vezi ca le faci jocurile?

      Ștergere
    2. Degeaba esti violent ! Este O FALSA SOLUTIE VOTAREA CELOR CSAARE NU AU MAI FOST LA CONDUCERE, desi, cu siguranta, contin si acestia ''refugiati'' ce s-au infruptat din ce adisparut din tara asta !
      Asadar linisteste-te si cugeta la SOLUTIA REALA SI CUM POT MILITARII SA AJUTE LA PUNEREA EI IN PRACTICA ! TU NU PRICEPI CA UTOPIA ASTA ''DEMOCRATICA'', SERVITA DUPA TIPARE STABILITE DE ALTII SI FARA A TINE SEAMA DE REALITATILE CONCRETE DIN DIFERITELE STATE ALE LUMII E FALIMENTARA !

      Ștergere
    3. Domnule Marat, care este solutia reala dpdv al dvs ??? Ia cugetati la ce scriu mai jos:


      Oamenii corecti nu pot sa voteze decat oameni corecti.

      Hotii nu pot sa voteze decat hotii.

      Aproape fiecare persoana din Romania are o "golaneala" de ascuns fata de statul roman, pe care nu ar mai putea sa o faca daca se instaureaza o organizare sociala supernemteasca si superjaponeza.Din aceasta cauza se voteaza in mod constient hotii de 23 de ani.

      Problema nu este la politicieni ci la cei care aleg politicienii. E ca si cum ai reprosa lupului ca mananca oile si te-ai astepta ca sa-si schimbe optiunile culinare.Cine crede asa ceva este naiv rau de tot.

      Este un cerc vicios in organizarea sociala prezenta din Romania, care s-a construit in mod direct si/sau indirect de catre fiecare cetatean roman intr-o masura mai mare sau mai mica, fiecare in functie de "creanga" pe care a activat prin implicare si/sau neimplicare in viata sociala.

      La acest cerc vicios au pus o caramida si universitarii docenti care au facut teze de licenta si doctorat unor imbecili dispusi sa plateasca licentele si doctoratele si care acum zburda nestingheriti prin fata micilor ecrane si infecteaza mentalul colectiv romanesc de au ajuns romanii sa preia stilul lor infect de gandire, nonvalorile pe care le promoveaza si le sugereaza romanilor in mod constient si/sau inconstient,etc.

      Unii dintre acesti universitari docenti scriu si pe acest site si se afiseaza ca marii destepti ai site-ului.

      Numai o armata de psihologi bine intentionati ar putea sa mai descoasa ghemul incalcit de fire sociale din Romania. Daca nu se va face ceva din interior, atunci in mod sigur ne vom "dilua" in procesul de globalizare si vom prelua din exterior moduri de gandire/comportament social asa cum s-a intamplat si in trecut si cum se intampla si in prezent.

      Numai cu bani se v-a putea sa se sparga piatra mediatica din Romania. Trebuie bani ca sa se infiinteze o televiziune cu acoperire nationala si o firma de cablu care sa preia numai televiziunea nou infiintata ca sa nu depinda de celelalte firme de cablu.Dupa aceasta operatiune trebuie un plan de actiune mediatica in vederea schimbarii accelerate a mentalului colectiv romanesc. Acest plan de actiune mediatica nu poate fi facut de catre economisti/juristi/ ingineri/ muncitori/militari, ci de catre profesionisti-specialisti in psihologie, pedagogie, sociologie, comunicare, mass-media, relatii publice, administratie publica, etc.

      Exista Colegiul Psihologilor din Romania, care are ca membri psihologi de buna credinta.Acestia ar putea fi cooptati in vederea punerii in practica a unui asemenea demers nobil.Ce credeti ca in prezent nu exista psihologi care sa "vegheze" din umbra la "infectarea" mentalului colectiv romanesc prin intermediul mass-mediei ? Exista si acestia au inteles sa lucreze impotriva oamenilor si nu pentru oameni/romani. Ceilalti psihologi de buna credinta cunosc foarte bine tehnicile de manipulare sociala si ar putea foarte bine sa conceapa planuri de demascare si de intelegere de catre mentalul colectiv romanesc a ceea ce li se intampla.

      Oamenii nu inteleg ce li se intampla si atunci
      de ce va mirati ca acestia aleg aceleasi lichele de 23 de ani ?

      Pas cu pas si mutare cu mutare ca la sah gandita foarte bine dinainte.

      PS. In mod sigur acest comentariu va atrage atentia serviciilor secrete. Pe aceasta cale-i salut si-i intreb daca nu au uitat ca sunt romani.Ar putea si dansii sa actioneze la schimbarea mentalului colectiv romanesc, pentru ca pe diploma lor scrie psihologie-informatii.

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE

      JOS CENZURA.

      Ștergere
  9. Domnul cu ”imbecililor/cretinilor” ar face bine să-și înghită cuvintele și să gândească mai bine (dacă are cu ce!), când folosește spațiul pt. comentarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Dogaru nu ar fi trebuit sa sprijiniti USL-ul in alegeri.Dansii (psd,pnl,pc)nu au contribuit la jaful din ultimii 23 de ani?

      Va intereseaza (pe toti fostii sefi din armata:comandanti de um,sefi de state majore,lucratori in comandamente-statul major general,etc) numai propriile buzunare, asta este realitatea.Interesul celorlalti romani nu va intereseaza.

      Ati "adaugat" in toate discursurile dvs si "interesul national" doar ptr.imagine si manipularea opiniei publice.Daca v-ar interesa interesul national nu ati avea cum sa sprijiniti pe aceeasi care au distrus economia, locurile de munca. Vorbiti numai de distrugerile din ultimii ani facute de pdl, dar de celelalte distrugeri de ce nu vorbiti in toate afisarile publice pe care le aveti ? Nu sunt membru in nici un partid. (in cazul in care ma suspectati ca fiind membrul vreunui partid).

      Roata vietii se intoarce. Cine face nedreptati asupra celor pe care i-a pastorit, nedreptatea se va intoarce impotriva lor inmiit mai tarziu.

      Este uimitor cum fosti activi cu grade de la colonel in sus, in prezent ca rezervisti sunt foarte vocali si pozeaza in curajosii neamului. Cand erau activi erau mielusei, dupa ce au plecat din MAN au inceput sa-si arate "curajul".Halal "curaj" sa fii vocal atunci cand stii ca nu poti sa suporti nici o consecinta din partea celor pe care-i critici. Trebuia sa va aratati curajul domnilor fosti colonei si generali atunci cand ati avut comanda si nu acuma cand nu mai puteti sa faceti nimic, iar cei pe care-i criticati nici nu va baga in seama.

      Nu veti primi nimic nici de la usl.Va duce cu zaharelul pana dupa alegeri, ca sa-i votati. Trebuia sa va dati seama pana in prezent.

      Dupa cum v-am spus roata vietii se roteste.Daca ati fi facut ce trebuia cand ati fost activi acum traiam alte vremuri. Ma refer la controlul civil asupra armatei.
      Singurul militar curajos care a activat in Romania este locotenentul care a fost in Piata Universitatii in ianuarie 2012. Nu ma refer la militarii care-si risca viata in alte tari ptr ca statul roman (format in trecut si din psd,pnl,pc -laudati si sprijiniti de mister colonel Dogaru in prezent-stiu ca adevarul va doare) s-a transformat intr-un stat care lucreaza impotriva propriilor cetateni.

      Ceilalti rezervisti care au aparut la tv nu sunt sub nici un fel curajosi. Si aici ma refer la dvs.domnule Dogaru. In schimb trebuie sa recunosc ca sunteti un as in ale razboiului psihologic si astept sa incepeti sa lucrati cu adevarat la apararea democratiei constitutionale si nu la cacealmaua pe care o afisati in prezent in intraga mass-media.

      JOS CENZURA.

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE

      ... votati cu cei, care nu au mai fost niciodata la conducerea tarii. Ce este asa de greu de priceput,… ?

      Stiti cate partide politice exista in Romania in prezent ? Peste 40 de partide politice. Aveti de unde alege pe cei care nu au mai condus tara …

      Faptul ca nu apar la televizor si alte partide politice pentru ca nu au bani asta nu inseamna ca nu exista si alte zeci de partide politice care nu au bani ca sa-si infiinteze propriile televiziuni si sa va faca pe voi ... si ... sa intelegeti, ca trebuie sa votati cu altii, care nu au mai condus tara si nu cu aceeasi pe care mister Dogaru vi-i baga pe creierasele alea ale voastre obosite de uitat prea mult la televiziunile de stiri romanesti, de ati ajuns sa nu mai stiti, cum se gandeste.

      Uitati alegeti partide, ca aveti de unde alege ... – ... – ... – ...:
      http://www.becparlamentare2012.ro/comunicate%20BEC.html

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE .

      PS. Esti multumit anonimule ca nu te-am mai facut imbecil/cretin ? Dar asta nu inseamna ca nu esti.Capichi ???

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE
      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE

      Ștergere
  10. ADEVARUL este ca SCMD...cam tace intr-un mod suspect ultima vreme....Ori a uitat pentru ce s-a infiintat? basescu...a facut RAU... dar USL de ce nu indreapta acest rau ?!De ce a asteptat in liniste SCMD sa se incheie termenul protocolului cu USL ?! De ce s-a lasat SCMD dus cu zaharelul? Nu pot sa inteleg....!S-au poate ca da...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri


    1. Domnule Dogaru nu ar fi trebuit sa sprijiniti USL-ul in alegeri.Dansii (psd,pnl,pc)nu au contribuit la jaful din ultimii 23 de ani?

      Va intereseaza (pe toti fostii sefi din armata:comandanti de um,sefi de state majore,lucratori in comandamente-statul major general,etc) numai propriile buzunare, asta este realitatea.Interesul celorlati romani nu va intereseaza.

      Ati "adaugat" in toate discursurile dvs si "interesul national" doar ptr.imagine si manipularea opiniei publice.Daca v-ar interesa interesul national nu ati avea cum sa sprijiniti pe aceeasi care au distrus economia, locurile de munca. Vorbiti numai de distrugerile din ultimii ani facute de pdl, dar de celelalte distrugeri de ce nu vorbiti in toate afisarile publice pe care le aveti ? Nu sunt membru in nici un partid. (in cazul in care ma suspectati ca fiind membrul vreunui partid).

      Roata vietii se intoarce. Cine face nedreptati asupra celor pe care i-a pastorit, nedreptatea se va intoarce impotriva lor inmiit mai tarziu.

      Este uimitor cum fosti activi cu grade de la colonel in sus, in prezent ca rezervisti sunt foarte vocali si pozeaza in curajosii neamului. Cand erau activi erau mielusei, dupa ce au plecat din MAN au inceput sa-si arate "curajul".Halal "curaj" sa fii vocal atunci cand stii ca nu poti sa suporti nici o consecinta din partea celor pe care-i critici. Trebuia sa va aratati curajul domnilor fosti colonei si generali atunci cand ati avut comanda si nu acuma cand nu mai puteti sa faceti nimic, iar cei pe care-i criticati nici nu va baga in seama.

      Nu veti primi nimic nici de la usl.Va duce cu zaharelul pana dupa alegeri, ca sa-i votati. Trebuia sa va dati seama pana in prezent.

      Dupa cum v-am spus roata vietii se roteste.Daca ati fi facut ce trebuia cand ati fost activi acum traiam alte vremuri. Ma refer la controlul civil asupra armatei.

      Singurul militar curajos care a activat in Romania este locotenentul care a fost in Piata Universitatii in ianuarie 2012. Nu ma refer la militarii care-si risca viata in alte tari ptr ca statul roman (format in trecut si din psd,pnl,pc -laudati si sprijiniti de mister colonel Dogaru in prezent-stiu ca adevarul va doare) s-a transformat intr-un stat care lucreaza impotriva propriilor cetateni.

      Ceilalti rezervisti care au aparut la tv nu sunt sub nici un fel curajosi. Si aici ma refer la dvs.domnule Dogaru. In schimb trebuie sa recunosc ca sunteti un as in ale razboiului psihologic si astept sa incepeti sa lucrati cu adevarat la apararea democratiei constitutionale si nu la cacealmaua pe care o afisati in prezent in intraga mass-media.

      Jos cenzura.

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE .

      Ștergere
    2. cine esti tu asta de ii dai inainte cu vrajeala?ce ai facut tu,concret,pentru ca rezervistii sa-si primeasca drepturile legale?nu cumva esti vreo hahalera pdl-ista?declina-ti identitatea daca te crezi corect!!!

      Ștergere
    3. Mai anonimule,

      Casca ochii bine (ca mintea nu poti s-o "casti") si vezi ca am scris mai sus ca nu sunt membru in nici un partid.

      Nu este nici o vrajeala, chiar s-a furat tara, pe ce planeta ai fost, ca aici pe Pamant cunoaste toata planeta ca in Romania este rost de ciordeala, mai rezervistule.

      De ce ar trebui sa fac eu ceva ca rezervistii sa-si castige drepturile, mai exact tu ?? Tu trebuie sa faci ceva ca sa-ti castigi drepturile legale, asta daca te duce capul.

      Este adevarat ca ati fost furati pe fata, dar voi rezervistilor oare ati fost corecti cat timp ati activat in unitatile militare ?? Sa-i intreb pe cei care au avut functii de conducere care taiau si spanzurau in um de la toate nivelurile.Iacata ca s-a intors si roata impotriva lor si dupa cum spuneam cine face nedreptati , acestea se vor intoarce impotriva lui inmmiit.

      Psd-ul, pnl-ul, pc-ul pe care voi scmd-ul ii sprijiniti acum in pozitie de drepti NU AU FURAT TARA ?? DACA DA, DE CE SPRIJINITI IN ALEGERI NISTE HOTI ISTETULE ??

      AU APARUT CUMVA ORDONANTELE CU PENSIILE VOASTRE IN MONITORUL OFICIAL PANA IN PREZENT ?? VISATI COPII, PTR CA NU VETI PRIMI NIMIC.DIN CE CAUZA ?? PTR CA NU MAI PREZENTATI NICI UN PERICOL PTR JEFUITORII TARII. V-A PROSTIT MISTER DOGARU PE TOTI REZERVISTII CA NU MAI VEDETI DECAT
      PDL-ISTI IN TOATE COMENTARIILE DE PE INTERNET.

      ISTETULE S-A FURAT TARA, SCOALA-TE SI SPALA-TE PE FATA. SUNT SIGUR CA ATUNCI CAND ERAI ACTIV ERAI NUMAI CU "SA TRAITI" IN GURA SI NU AVEAI CURAJUL SA-TI CRITICI SEFII.ACUM CA REZERVIST TE-AI TREZIT SA-I CRITICI PE CIVILII CARE AU CONDUS/CONDUC ?? PREA TARZIU.

      VRAJEALA ESTE CE FACE MISTER DOGARU CU VOI, PTR CA VA MISCA MINTILE CUM VREA DANSUL, IAR VOI INGHITITI ISTETILOR VRAJEALA CU "APARAREA DEMOCRATIEI CONSTITUTIONALE" CAND DE FAPT ESTE APARAREA BUZUNARELOR PERSONALE.

      SUNT DE ACORD CA ATI FOST FURATI LA PENSII, DAR NU INCERCATI SA-I PROSTITI PE CIVILI CA VOI REZERVISTII APARATI DEMOCRATIA CONSTITUTIONALA CA NU SUNTEM IN CAZARMILE IN CARE ATI ACTIVAT VOI. CAPICHI ??

      Ia puneti intrebarea : oare de ce pana in prezent pe site-ul scmd nu se puteau face comentarii si acum dintr-o data mister Dogaru si-a facut blog personal si a dat drumul la comentarii ?? Pentru ca stie ca nu va vedea nici o ordonanta si a lasat libere comentariile pe internet ca sa va lase impresia ca-l intereseaza parerile voastre.

      SUSTINETI LA ALEGERI PE CEI CARE AU ADUS TARA IN SITUATIA IN CARE COPIII VOSTRI, REZERVISTILOR AU RAMAS FARA LOCURI DE MUNCA DISTRUSE SI DE PSD, PNL, PDL ,UDMR SI TOTI PRADUITORII CARE AU MAI CONDUS TARA ??

      HALAL MILITARI ATI MAI FOST. SA AJUNGETI SA VA UMILITI IN HALUL ASTA IN CARE SA SUSTINETI PE CEI CARE STITI CE AU FACUT CU TARA. UNDE VA ESTE ONOAREA MILITARA ?? UNDE VA ESTE ORGOLIUL DE MILITARI ?? DACA ERATI MILITARI CU ADEVARAT PANA IN PREZENT ATI FI DECLANSAT NISTE GREVE GENERALE DE DADEATI DE PAMANT SI CU PSD SI CU PNL SI CU PDL SI CU TOTI CIORDITORII ??? Dar voi ce faceti ?? Va plangeti ca niste fete mari pe internet si asteptati cu ciocurile ridicate in sus ca mister Dogaru sa continue SANTAJUL CU USL-UL. Ce militar este acela care se deda la santaj ??

      ISTETILOR, MILITARII AU O SINGURA DEVIZA SI ANUME : TOTUL SAU NIMIC.

      SANTAJUL NU ESTE SPECIFIC COMPORTAMENTULUI MILITARTILOR, CI ESTE SPECIIFIC POLITICIENILOR. MISTER DOGARU AR TREBUI SA-SI FACA PARTID SI SA INCEAPA CU ADEVARAT SA APERE DEMOCRATIA CONSTITUTIONALA SI NU SA SE MILOGEASCA DE USL UMILIND IN ACELASI TIMP SI FOSTA ARMATA ROMANA. CU CE DREPT MISTER DOGARU UMILESTE REZEVISTII IN HALUL ACESTA SUSTINAND PE CEI CARE AU CONTRIBUIT LA DISTRUGEREA TARII ??

      HALAL MILITARI ATI MAI FOST. SA VA FIE RUSINE. BINE CA NU A FOST RAZBOI CAT ATI FOST VOI ACTIVI.

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE.

      JOS CENZURA

      Ștergere
  11. SE ZGUDUIE PAMANTUL - ASEZAT PE UMERII EROILOR NEAMULUI ROMANESC - CARE VAD MILITARII MILOGINDU-SE PENTRU RESPECTAREA DREPTURILOR STRAMOSESTI ALE ARMATEI TARII SI SUNT AMESTECATI IN POLITICA ALATURI DE CEI CARE NU URMARESC DECAT INTERESUL PERSONAL DISRUGAND TOTUL IN DRUMUL LOR -VICTORIOS-!.CAMARAZI ,SE PARE CA NE MERITAM SOARTA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule anonim,

      Va felicit pentru faptul ca sunteti ancorat in realitate din toate punctele de vedere, chiar daca realitatea din prezent este al dracului de crunta ptr romani.

      Primul pas in rezolvarea problemelor este recunoasterea adevarului. Numai ca adevarul doare rau de tot in situatia romanilor si mai ales a rezervistilor. Vi se trage de la controlul civil asupra armatei.

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE

      JOS CENZURA

      Ștergere
  12. Ne-ati convins domnule psihopat.
    Acum este si mai clar ca avem doar o singura optiune corecta la alegerile din decembrie: votam fara nici o retinere cu USL-ul.
    Poate asa nebuni ca tine vor fi dusi la balamuc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Istetule,

      vezi ca pe timpul comunismului cei care erau impotriva sistemului regimului comunist erau catalogati psihopati de catre securisti si politrucii comunisti tocmai pentru a-i marginaliza si izola de restul grupului, pentru ca grupul sa nu preia ideile celor care erau impotriva comunistilor.

      Ai fost cumva securist,contrainformator in armata comunista, politruc comunist ??? Vad ca stii metodele securisto-comuniste de pe timpul impuscatului, pe care tot voi l-ati dat jos prin lovitura de stat.

      Date destept cu altcineva.

      Daca tu crezi ca usl-ul o sa-ti faca locuri de munca la copii si nepoti si o sa scape tara de hoti voteaza istetule usl-ul, daca atat te duce capul.

      O sa va faca usl-ul buzunarele mari la toti rezervistii, cand o sa vedeti flota Romaniei inapoi in tara.

      Numai asta visati, ... la buzunarele voastre.

      Incearca alta metoda de contracarare a comentariilor mele, ca pe asta o cunosc foarte bine. Capichi, istetul lui mama si a lui tata, care vrea si el buzunarele pline, ptr ca-i e dor de vremurile cand era activ si se plimba prin oras cu buzunarele pline de bani in ziua in care lua salariul.

      Daca erai un militar adevarat ai fi scris ca hotii ar trebui sa fie dusi la inchisoare.

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE FOARTE PLINE DE BANI

      JOS CENZURA

      Ștergere
  13. Cred ca baiatul asta care tot semneaza cu "BUZUNARE PLINE, SAU GOALE SI JOS CENZURA" este putin "dus".
    Cred ca ar trebui sa-l igoram sau sa cerem administratorului sa-l stearga. Este clar ca nu iubeste SCMD-ul si nici Armata. Cred ca nu iubeste nici Romania.
    Miroase rau!...
    Planton 2 Schimbul 3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Istetule,

      Dar cum de nu ti-ai dat seama ca nu iubesc nici planeta Pamant, nici sistemul solar din care facem parte, nici galaxia si nici universul ?? Ma dezamagesti.

      Dupa cum scrii ca ar trebui sa fiu cenzurat inseamna ca ti-e frica rau de tot de adevarurile pe care le scriu. Ce este iepuras, ... nu esti stapan cumva pe propria minte, pe propriile ganduri si simti nevoia sa-mi fie sterse comentariile de pe acest site ?? Oare de ce simti asta ?? Esti frustrat ca cineva ti-a produs "furtuna in creier" si nu este pe tiparul sloganurilor pe care vi le da scmd-ul cu "apararea democratiei constitutionale" ??

      Oare de ce nu poti tu sa ma ignori si instigi la cenzura ?

      Asa faceai si cu soldatii cand erai activ ?? Le bagai pumnul in gura si
      nu-i lasai sa vorbeasca ??? Iar daca unul te supara rau de tot, tu stapanul plutonului il planificai planton si te credeai cel mai tare din um.

      Vad ca ti-a rabufnit apucaturile astea de planificator-superstrateg de plantoane.Poate ne faci si o schita cu planificarea plantoanelor sa vedem cat de superstrateg esti. In mod sigur mister Dogaru ar trebui sa te coopteze in conducerea usl, scuze am vrut sa scriu scmd dar mi-a iesit usl, dar nu-i bai, e mai real si corect usl.

      Nu ma mai obosesc sa-ti scriu mai multe, citeste comntariul de mai jos ca este si pentru cei de-al de tine.

      Vreau sa felicit pe aceasta cale pe toti cei care mi-au citit mesajele si au inteles adevarurile scrise de mine pe acest site si s-au abtinut de la comentarii.

      Vad ca la comentarii se arunca numai iepurasii "SUPERINTELIGENTI". Acestia ar trebui sa taca, ptr ca fac de ras fosta armata activa.

      Halal raspuns la ideea ca s-a furat tara: "Planton 2, schimbul 3"

      Prietene, fa planificari strategice la plantoane in continuare si
      abtine-te de la comentarii pe net.

      HONOR ET BUZUNARELE FOARTE PLINE IN TRECUT/GOALE IN PREZENT

      JOS CENZURA (Vedeti ?? Nu degeaba tot scriu JOS CENZURA)

      Ștergere
  14. Hai, ce dracu mai baieti! ... V-ati iesit din mana, chiar nu mai cunoasteti cum se manifesta un postac portocaliu? A primit ordin sa scrie mizerii aici si asta face!...
    Vrea sa determine SCMD-ul sa interzica, din nou, accesul la comentarii. Gasca pedelista se teme ca adevarurile spuse de diverse persoane pot coaliza si mai mult membrii SCMD si, in general, pe romani.
    Ori tatuca Base nu concepe asa ceva!
    Compartiment psiho

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Istetule,

      Oare de ce pana in prezent scmd-ul ti-a interzis accesul la comentarii ?? Care sunt adevarurile spuse de mai multe persoane pe aceasta pagina ??

      Care sunt "mizeriile" pe care le-am scris inteligentule ?? Ptr tine faptul ca scriu ca toate partidele au in componenta ciorditori este o mizerie ??
      Faptul ca ti-au furat tara istetule este o mizerie ??? Tu ai fost militar cumva ?? Bine ca nu mai esti.

      Ia zii tu roscatule USL-ist ce esti ca nu visezi decat la buzunarele tale pline cu bani de pe vremea cand erai activ.

      Daca vreti sa va "luptati" ptr drepturile voastre legale care v-au fost furate "luptati-va vitejilor", dar nu mai prostiti civilii ca voi rezervistii va luptati ptr "apararea democratiei constitutionale".

      Santajati USL-ul pana cand o sa va dati seama ca nu o sa va dea nimic.

      Superviteazule nu am fost, nu sunt si nu voi fi membru in nici un partid.Ai vrea tu sa fiu postac portocaliu numai ca, istetule, fata de tine, mie nu-mi da ordine nimeni ce sa fac, cum sa gandesc, cum sa vorbesc, cum sa scriu pe internet si MAI ALES SA VOTEZ SI CU CINE SA VOTEZ.

      ADEVARUL ESTE CA NU VA PUTETI SACRIFICA BUZUNARELE PERSONALE PTR APARAREA CU ADEVARAT A DEMOCRATIEI CONSTITUTIONALE.Si atunci, in caz de razboi cum v-ati fi sacrificat voi viata pentru apararea tarii ??? Bine ca nu a fost razboi cat ati fost voi activi.

      Ia povesteste tu ceva, superinteleptul site-ului, despre cum psd, pnl, pdl, pc a furat tara, iar voi rezervistii ati inghitit gogoasa cu reducerea numarului de militari ptr ca Romania sa intre in NATO. Trebuia sa fiti redusi ca numar ptr ca in viitor ati fi prezentat un real pericol ptr ciorditorii din :
      a) toate partidele (psd, pnl, pdl - vezi istetule ca am scris si pdl, poate te duce mintea si iti dai seama ca nu sunt postac portocaliu, spre deosebire de tine nu am votat cu base nici prima nici a doua oara, in schimb mister Dogaru a votat cu mister Base) si mai ales din
      b) afara tarii,
      daca ati fi ramas activi.
      De ce?? Ptr ca v-ati fi dat seama ce se intampla. In prezent v-ati dat seama ce s-a intamplat cu tara, dar voi nu mai puteti sa faceti nimic.

      Dovada clara si logica a faptului ca nu le este frica de voi este ca v-au controlat asa de rau civilii incat au ajuns sa va controleze si la buzunare, iar voi iepurasii ati stat cuminciori in pozitie de drepti, hipnotizati de sloganurile intrarii in nato pana v-ati trezit dupa ce v-au umblat hotii si in buzunarele voastre. Daca voi nu ati stiut sa va aparati propriile buzunare, atunci cum ati fi putut sa ne aparati pe noi civilii ??

      Ce armata din lume a mai patit ce ati patit voi ?? In Romania ultimilor 23 de ani s-a furat ptr ca armata pregatitata pe timpul comunismului a fost ciopartita pana la piele, ca nu cumva mai tarziu sa puna piciorul in prag.

      Acum in prezent va imbatati cu apa rece, va dati destepti cu comentariile pe internet, dar degeaba,pentru ca nu mai puteti sa faceti nimic fara ca sa va sacrificati propriile buzunare si sa puneti piciorul in prag la toate partidele care au jefuit tara in frunte cu pdl-ul care a preluat stafeta la furat de la psd, pnl, pc, udmr.

      Acum ai inteles psihanalistule cat de "postac portocaliu" nu sunt ??

      Ai sa vezi ordonantele publicate in monitorul oficial cand o sa vezi si flota Romaniei in tara. Flota Romaniei a fost furata cand era Base ministru, iar la guvernare nu era cumva psd-ul ?? De ce psd-ul nu a rezolvat dosarul flota cand a revenit din 2000 ??? Poti sa raspunzi ?? Mai bine nu.

      scmd-ul tot da termene peste termene usl-ului.O sa va treziti si mai tare la realitate in curand si atunci o sa va vad ce o sa faceti.

      HONOR ET BUZUNARELE PERSONALE PLINE DE BANI IN TRECUT/GOALE DE BANI IN PREZENT

      JOS CENZURA
      ca voi rezervistii ptr ca v-a prostit ca o sa va vedeti pensiile avute.

      Ștergere
  15. CAMARAZI !

    - NU CONSIDERATI CA ESTE CAZUL SA PRIMIM PE ACEASTA CALE , INCEPAND CU 15.11.2012 ,MESAJE NUMAI DE LA S.C.M.D.-(FARA VREUN PARTID POLITIC)-,S.C.M.D. IN CARE NE-AM MANIFESTAT DEPLINA INCREDERE CAND AM ACCEPTAT SA FACEM PARTE CA MILITARI ROMANI- DEMNI-NEALINIATI POLITIC (ACHITAND COTIZATIILE ANUALE DIN PENSIILE CIUNTITE DE GUVERNUL -BOC)-?.

    -NU CONSIDERATI CA ADRESA PRIMITA DE LA C.E.D.O.(DE RESPINGERE A CONTESTATIILOR NOASTRE PRIVIND MODUL MISELESC PRIN CARE AM FOST JEFUITI PRIN REDUCEREA DRASTICA A PENSIILOR DIN 2010) ADRESA PRIN CARE SUNTEM CALCATI IN PICIOARE FATA DE PREVEDERILE CONSTITUTIEI ROMANIEI ,TREBUIE ADUSA LA CUNOSTIINTA OPINIEI PUBLICE DIN ROMANIA SI DIN AFARA TARII ,PENTRU A SE INTELEGE CORECT CUM SUNT RESPECTATE DREPTURILE -OMULUI- IN VESTITA UNIUNE EUROPEANA. - UNIUNE EUROPEANA ,CARE PRIMESTE REGULAT TRIBUTUL DE SANGE (PLATILE PRESTABILITE)DE LA POPORULUI ROMAN ,POPOR JIGNIT ,DESCONSIDERAT ,OBLIGAT ECONOMIC LA AUTODESFIINTARE SI INGENUNCHERE IN FATA CELOR PUTERNIC ANCORATI IN JAFUL EUROPEAN.

    OARE IN FATA URNELOR DE VOT ,UNDE TREBUIE SA NE PREZENTAM CU MIC CU MARE ,VOM ACCEPTA IN CONTINUARE ACESTE MIZERII CARE NE PERICLITEAZA ZI DE ZI EXISTENTA CA OAMENI -CU SPRIJINUL DIRECT AL POLITICIENILOR -

    -NU CONSIDERATI CA IN MOD GROTESC SUNTEM PERMANENT MINTITI SI MANIPULATI DE TOATE SCARBELE POLITICE CARE NU MAI AU NICI UN SENTIMENT DE LOIALITATE ,RESPONSABILITATE ,CONDESCENDENTA ,IUBIRE DE TARA SI NEAM ?

    -IESIM SAU NU IN STRADA ,PENTRU APARAREA CINSTEI SI ONOAREI DE MILITAR CARUIA NU-I ESTE TEAMA SA-SI RESPECTE SI INDEPLINEASCA JURAMANTUL SACRU FATA DE TARA SI POPOR ,CHIAR DACA O PARTE DINTRE NOI SI-AU PRIMIT ARGINTII DESBINARII TRUPEI- TRUPA SFANTA A NEAMULUI ROMANESC.

    CU RESPECT SI ONOARE PENTRU TOTI CAMARAZII NEAMULUI ROMANESC .

    RăspundețiȘtergere
  16. Tovarase Dogaru,

    Spune-le la oameni concret cu nume si prenume care sunt reprezentantii marcanti ai USL si guvernului care au fost la sediul central al scmd si au purtat negocieri, care "AU INTRAT IN FAZA FINALA", sa stie si membrii scmd !! Pune si poze sa-i vada oamenii ca sa stie pe cine sa voteze !! Ce este un secret ?
    Nu crezi ca merita membrii scmd sa-i stie ? Sau ce ?
    Mai jos aveti un exemplu concret despre ce inseamna un grup organizat condusi de un lider.Concluziile in mod sigur le veti putea trage dvs.Aveti rabdare pana la capat cu vizionarea, pentru ca nu o sa va para rau.
    http://www.filmeonline24.com/rise-of-the-planet-of-the-apes-2011

    Fostul comandant suprem
    NICOLAE CEAUSESCU

    RăspundețiȘtergere
  17. Privind comunicatul din 18.11.2012 al S.C.M.D :

    ;MAREA ADUNARE NATIONALA:-A ASERVITILOR POLITIC DIN S.C.M.D.-A HOTARAT (IN NEMERNICIA EI) PENTRU NOI TOTI ,SINDICALISTII S.C.M.D.,FOSTI PENSIONARI MILITARI SI ACTUAL ASISTATI SOCIAL ,SA NE CALMEZE, SI DIN NOU SA NE PROSTEASCA CU SCOPUL TRECERII TIMPULUI PANA LA 9 DEC.2012 ,DATA CAND HOTII-CEI AVIZI DE PUTERE SI DISTRUGERE A NEAMULUI ROMANESC SPERA SA -SI ATINGA SCOPUL URMARIT SISTEMATIC IN ULTIMII 23 DE ANI, DE A-SI UMPLE BUZUNARELE PROPRII SI ALE CELOR DIN EXTERIORUL TARII.

    DOMNILOR COLEGI -CANDVA MANDRIA GLIEI STRMOSESTI -,

    NE MAI ALATURAM SAU NU, APELULUI GROTESC -LA CALM- AL TORTIONARILOR MANEVRATI POLITIC (INDIFERENT DE CULOAREA POLITRUCILOR) ACCEPTAND IAR BADJOCURA CARE SE AMPLIFICA ZILNIC IMPOTRIVA NOASTRA SI A FAMILIILOR NOASTRE SAU NE EXERCITAM DREPTURILE CONSTITUTIONALE AVAND CA SUPORT MORAL SI PATRIOTIC EXEMPLUL DAT DE ROMANI IN BUCURESTI -P-TA UNIVERSITATII- SI IN ORASELE ROMANIEI IN IARNA LUI 2012 ,EVENIMENTE CE AU ADUS LA PUTERE ACTUALA COALITIE?

    COALITIE CARE NE POARTA FARA RUSINE CU ZAHARELUL SI PROMISIUNI DESARTE RANJIND CU SPERANTA CA SUNT DEJA ALESII NEAMULUI.

    DOMNILOR DIN COALITIE , ,NU VA IMBATATI CU APA CHIOARA MAI ALES CU PRIVIRE LA O PARTE IMPORTANTA DIN STRUCTURA DE APARARE A TARII (REZERVISTII) ,STRUCTURA CONSTIENTA DE CANCERUL POLITIC CARE ROADE TARA SI POPORUL ,IAR DACA DUPA 23 ANI DE MANIPULARI SI BADJOCURA A OAMENILOR CINSTITI DORITI DIN NOU PUTEREA ,RESPECTATI-VA CUVANTUL DAT REZERVISTILOR SI ROMANILOR ,SPALATI CU RESPONSABILITATE CIVICA ONOAREA SI MANDRIA LOR SI A NEAMULUI ROMANESC TERFELITA DE GUVERNUL BOC , EMITE-TI ACTELE NORMATIVE PROMISE ,RENUNTATI LA POZITIA -INCOVOIAT- SI APARATI SUVERANITATEA ROMANIEI DE FORTELE POTRIVNICE DREPTURILOR ROMANILOR ,DORNICE DE A NE SUBJUGA SI A CONDUCE IN INTERES PROPRIU .

    ACTIONATI CU CREDINTA ,CURAJ SI SPIRIT DE SACRIFICIU FATA DE NEAM SI TARA .
    INDIFERENT DE PARTIDUL PE CARE-L SERVITI SI CARE LA RANDUL LUI SI-A ADUS APORTUL LA DISTRUGEREA ECONOMICA A TARII .

    DOMNILOR , TINE-TI CONT DE FAPTUL CA REZERVISTII ,FAMILIILE LOR ,CUNOSCUTII LOR DE O VIATA ,CLIMATUL SI RESPECTUL OAMENILOR PE CARE L-AU ATRAS DE LA SOCIETATEA CIVILA ,CALITATI SEDIMENTATE IN ACEI ANI AI RESPECTULUI DE SINE CA MILITAR ,CA ROMAN, EXPONENTE AL COMPORTAMENTULUI CIVIC PERSONAL EXEMPLAR, SPIRITULUI DE SACRIFICIU ,DISCIPLINEI MILITARE SI DE BREASLA, TOTI ,IN FATA URNEI DE VOT VOR FI UN TUNET SI TAIFUN IN CALEA CELOR CARE NU MAI AU CE CAUTA LA CARMA ROMANIEI .

    RăspundețiȘtergere

Jaful sistematic al economiei nationale romanesti din ultimele doua decenii